x
This site also uses cookies of third parts, closing the banner or scrolling through the page you accept the use of cookies
Info privacy

List of your reports of unknown phone numbers

Your comments about the phone numbers

Don't you know to who corresponds a number? Look for the comment of a consumer that has had your same experience, for example, with the commercial debt recovery or call center

Message from: 2020-06-14 05:50:59

Abuse

Nr. 01868480854

Is this number registere??
Message from: 2020-06-14 07:14:19

Abuse

Nr. 01820558817

Bi apne koi acan...
Message from: 2020-06-14 07:15:09

Abuse

Nr. 01820558817

bi apne koi
Message from: 2020-06-14 15:36:24

Abuse

Nr. 03337531274

Hello
Message from: 2020-06-14 21:17:19

Abuse

Nr. 91874412519

Hii
Message from: 2020-05-29 08:48:26

Abuse

Nr. 00442038542783

Called from th UK asking who I am. The following question was about whether I have savings. I asked why? Are you selling a product? The person responded no and could not give me a website to review information about the company he is working for.
Message from: 2020-05-29 11:33:17

Abuse

Nr. 03111222488

Whose number is this
Message from: 2020-05-29 13:25:32

Abuse

Nr. 01123343358

Dia call saya semalam (28.05.20), katanya dah sampai depan rumah nak hantar pizza n collect duit COD. Hmm.. RM130 for 4pcs of Pizza! He asked me my address, so I ask him, now ada kat mana? Dia kata dekat Jalan 5. Haha.. ok.. then I tanya lagi, dari company mana, dia jawab PIZZAT! Laju je dia sebut pizzat tu.. hahaha.. then bila dia tanya nama saya, so I counter him back! Dia sempat lagi buat kisah2 sedih, so I cakap "kau yang scam aku, kau la bayar.. kesian aku tengok kau sebab dah rugi RM130 tak dapat nak pow dari aku. Ternyata kau Scammer Paling Malang!!" Hahahaha.. terus dia putuskan talian. N today (29.05.20), dia call I lagi laaaaaa.. hahahaha.. memang I xjawab sebab da set nama dia kat DU Caller sbg Scammer Paling Malang!!
Message from: 2020-05-29 14:49:46

Abuse

Nr. 01706853095

Scam , ppi no longer available in the U.K.
Message from: 2020-05-29 16:18:35

Abuse

Nr. 00442080680

he calls me incessantly for a reason